- IEM Dünya Şampiyonası’nın League of Legends ayağı önümüzdeki Cuma günü Polonya’nın Katowice şehrinde başlayacak.
- Turnuvaya kısa bir süre kala Riot Games’in espor sitesi lolesports.com, takımları derecelendirdi.
- Buna göre LCK’de %57 oranında ulaşabilen son dünya şampiyonu SK Telecom T1, sekiz takım arasında S kategorisinde yer alan tek ekip oldu.
- NA LCS’te %72 galibiyet oranına sahip son şampiyon Counter Logic Gaming ise A kategorisinde yer alan tek takım durumunda. B Kategorisinde ise bu yıl LPL’de %72 galibiyet oranı yakalayan Royal Never Give Up var.
- Derecelendirmede C kategorisini ise iki takım paylaşıyor. Bu takımlar, %83 galibiyet oranına sahip Kore Yükselme Ligi ekibi ESC Ever ve %82 galibiyet oranıyla LPL’i domine eden Qiao Gu Reapers.
- Son kategori olan D’de ise liglerinde inişli çıkışlı performanslar gösteren Fnatic (%57), Origen (%55) ve Team SoloMid (%57) takımları yer alıyor.

Benzer Yazılar
Yorumlar